Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Diputació disposa de 4.500 tones de potassa per fer front a la neu i el gel a les carreteres

La Diputació disposa de 4.500 tones de potassa per fer front a la neu i el gel a les carreteres

El Pla de viabilitat hivernal es va activar el 15 de novembre i serà operatiu fins al 15 d’abril

Màquina de potassa
Màquina de potassa
25/11/2015 18:42

La Diputació de Lleida, a través del  Servei de Vies i Obres, té activat el Pla de viabilitat hivernal per tal de fer front i minimitzar l’impacte de les possibles nevades, gelades i altres situacions climatològiques d’emergència que durant els mesos d’hivern poden afectar les carreteres que gestiona la corporació.

Entre les actuacions que es desenvolupen en el marc d’aquest pla hi ha la previsió de material fundent. En aquest sentit, la institució ha fet una previsió total de 4.500 tones, de les quals 2.500 es divideixen entre les tres zones d’actuació: les comarques del Segrià, les Garrigues, el Pla d’Urgell, l'Urgell, la Noguera i la Segarra (zona 1); les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès (zona 2) i les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Val d’Aran i l'Alta Ribagorça (zona 3).

Les 2.000 tones restants són les que la Diputació de Lleida ha reservat per atendre les peticions municipals a mesura que es vagin produint al llarg de l’hivern. El Pla de viabilitat hivernal es va activar el 15 de novembre i serà operatiu fins al 15 d’abril.

Mostrar formulari de contacte