Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Festa de la Gent Gran de la Seu es completa amb l'acte institucional i un dinar

La Festa de la Gent Gran de la Seu es completa amb l'acte institucional i un dinar

L'esdeveniment ha ofert un ventall variat de propostes i ha consolidat el Ball Cerdà Intergeneracional. Enguany també s'ha dut a terme una activitat d''Urban Knitting'

Festa de la Gent Gran de la Seu 2018
Festa de la Gent Gran de la Seu 2018
01/10/2018 18:09

Aquest diumenge s'ha completat tota una setmana d'actes de la Festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell, que van culminar amb l'acte institucional, a la Sala de Sant Domènec, presidit per l'alcalde Albert Batalla, i un dinar seguit d'un ball.

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Montse Bonet, ha fet un balanç positiu de l'edició d'enguany, que tenia com a lema 'Teixint vida' en referència a l'activitat d''Urban Knitting' que es va dur a terme els dies previs a la festa i que aquests dies decora els arbres del passeig Joan Brudieu. Bonet valora també el fet que "la meteorologia ha acompanyat" i que hi ha hagut un ventall d'actes molt variat, amb especial atenció als usuaris de les residències i de l'Esplai.

De la seva part, Albert Batalla va expressar als padrins i padrines que aquest conjunt d'actes és possible "gràcies a l'empenta de la gent gran però també a la resposta de la Regidoria de Gent Gran, que treballa perquè tot funcioni bé i estigui a l'alçada". Batalla també ha elogiat la consolidació del Ball Cerdà Intergeneracional, "que permet veure moments molt emotius" pel que fa a l'intercanvi entre gent gran i jovent.

Mostrar formulari de contacte