Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fira de Sant Andreu d'Organyà rep més de 2.500 visitants

La Fira de Sant Andreu d'Organyà rep més de 2.500 visitants

Satisfacció dels expositors pel moviment generat pel certamen. L'esdeveniment ha homenatjat Josep Llinàs i s'ha sumat al suport a la nena Nadia Nerea

Fira de Sant Andreu 2015 (Turisme Alt Urgell)
Fira de Sant Andreu 2015 (Turisme Alt Urgell)
30/11/2015 14:17

La Fira de Sant Andreu d'Organyà ha rebut més de 2.500 visitants al llarg del cap de setmana. Des de l'Ajuntament s'ha valorat especialment la satisfacció expressada pels venedors dels diferents espais sectorials de l'esdeveniment, que enguany ha apostat per un major protagonisme del centre de la vila.

Des del consistori han destacat el bon comportament de la mostra de bestiar, eix central del tradicional certamen, i de l'exposició de vehicles. Els expositors van aprofitar la fira per tancar contractes en molts casos. La fira ramadera comptava enguany amb més de 120 animals, entre vaques, cavalls i ovelles provinents d'una quarantena d'explotacions. En aquest apartat, enguany s'ha lliurat una placa de reconeixement a Josep Llinàs Franquet, de Cal Norat.

La Fira de Sant Andreu ha ofert més activitats i parades als carrers del nucli antic, per tal de reivindicar l'essència de la cita. Dins d'aquestes activitats, Organyà ha aprofitat per sumar-se a la campanya per recaptar fons per a la nena Nadia Nerea, que viu i estudia a la zona i que ara mateix necessita operar-se a Houston (EUA) a causa de la malaltia minoritària que pateix.

Mostrar formulari de contacte