Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat premia la revista 'Pànxing Pirineus' pel seu foment del turisme a Catalunya

La Generalitat premia la revista 'Pànxing Pirineus' pel seu foment del turisme a Catalunya

16/07/2008 17:17

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, i el degà del Col•legi de Periodistes de Catalunya, Josep Carles Rius, van presidir el passat 11 de juliol, al Col•legi de Periodistes de Catalunya, el lliurament dels guardons de la setena edició dels Premis de Promoció Turística que organitza Turisme de Catalunya. Aquests guardons premien els treballs periodístics, nacionals i internacionals, que han contribuït a fomentar el turisme a Catalunya i que han estat publicats o difosos entre el dia 1 de gener i el dia 31 de desembre de 2007.

Aquest any, en la categoria de millor treball o conjunt de treballs periodístics que fomenta el turisme a Catalunya entre els catalans, s’ha premiat la revista “Pànxing Pirineus”, de Sinopsis Disseny. En edicions anteriors, van ser premiats també l’espai “De Vacances” de TV3; “National Geographic”; el canal “Viajar TV”; o la televisió de Xangai “World Traveller”, entre d’altres.

“Pànxing Pirineus” és una revista gratuïta quadrimestral amb una tirada de 22.000 exemplars que es distribueix selectivament a tot Catalunya, Mallorca, Andorra i sud de França. Els punts de distribució han estat seleccionats segons el tipus de públic que freqüenta els diferents establiments en busca d’un turisme de qualitat. Per aquest motiu, “Pànxing Pirineus” es pot trobar a moltes Oficines de Turisme, hotels, restaurants, botigues d’esport, museus, centres esportius i camps de golf. A tots els punts seleccionats, es fan arribar les revistes de manera molt personalitzada, per tal de que les puguin oferir i obsequiar als seus clients. D’altra banda, també es fa una àmplia distribució d’exemplars mitjançant l’enviament a empreses i particulars, així com a un ampli nombre de subscriptors.

La revista ofereix "continguts molt acurats, per descobrir paisatges, racons i tradicions i saber què visitar, on allotjar-se, on menjar i quines activitats realitzar. És ideal per als amants de la muntanya, dels viatges... i un referent per a tothom qui desitgi anar als Pirineus i que no es conforma en conèixer un lloc bonic, sinó que el vol gaudir divertint-se". Cadascun dels reportatges és elaborat en permanent col•laboració amb els Consells Comarcals, Ajuntaments i Oficines de Turisme. Els grans reportatges són escrits per historiadors, biòlegs, periodistes o escriptors, que des dels seus coneixements i la seva pròpia experiència ajuden a fer una publicació més acurada, dinàmica i objectiva.

Sinopsis Disseny edita també des de fa tretze anys revistes a nivell comarcal amb les capçaleres “Pànxing Tot Cerdanya”, “Pànxing Tot Berguedà”, i “Pànxing Tot Selva i Gironés”. La revista també és accessible en format PDF en el lloc web: www.panxing.cat.

Mostrar formulari de contacte