Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guàrdia Civil intervé a la Duana de la Farga de Moles 44.650 euros

La Guàrdia Civil intervé a la Duana de la Farga de Moles 44.650 euros

Els diners estaven amagats a l'interior de la butxaca de la jaqueta del conductor, un veí de Barcelona de 80 anys L'infractor viatjava en un turisme marca Suzuki, model Grand Vitara

27/05/2010 11:17

La Guàrdia Civil ha intervingut a la Duana de la Farga de Moles 44.650 euros. Els fets van tenir lloc a dos quarts de dues del migdia d'aquest dijous, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d'Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles (L) van inspeccionar a l'interior del recinte duaner un turisme marca Suzuki, model Grand Vitara, matrícula espanyola.

Els diners es van localitzar a l'interior de la jaqueta del conductor del vehicle, JTC, de 80 anys d'edat, amb residència a Barcelona. L'infractor va continuar viatge amb 1.000 € en concepte de "Mínim de supervivència", quedant la resta a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

La Guàrdia Civil va aixecar acta per la comissió d'una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l'àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

Mostrar formulari de contacte