Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La junta del Sedis Bàsquet assumeix la continuïtat amb Antoni Ferraz de president

La junta del Sedis Bàsquet assumeix la continuïtat amb Antoni Ferraz de president

El segon termini electoral s’ha completat sense que es presenti cap candidatura Ferraz es mantindrà al capdavant per un màxim improrrogable de dos anys, del sis que legislen el nou mandat

Antoni Ferraz
Antoni Ferraz
27/04/2010 13:10

El segon termini d’eleccions a la presidència de l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet s’ha completat aquesta nit passada sense que s’hagi presentat cap candidatura. Aquest dilluns era la data límit per rebre les propostes, tot seguint les directrius de la Llei Catalana de l’Esport.

Davant d’aquest fet, l’actual junta directiva del Sedis Bàsquet, reunida d’urgència aquest dilluns a la nit, ha comunicat la decisió de continuar amb la tasca feta de cara a garantir el bon funcionament de l’actual estructura del club i la preparació de la temporada vinent. Els membres de la junta sortint seguiran treballant en el projecte, ja sigui de manera directa o bé indirecta.

El president, Antoni Ferraz, es mantindrà de president durant un límit de dos anys improrrogables. En tot cas, des de la cúpula de l’entitat es reitera que aquesta prolongació de l’actual situació serà provisional i "requereix la incorporació gradual d’altres socis, per garantir la continuïtat i la gestió del futur del club". En cas contrari, "es farà imprescindible replantejar completament les actuals dimensions i filosofia del club". Cal recordar que la nova normativa obliga a establir mandats de sis anys.

Mostrar formulari de contacte