Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Línia 6B del transport públic d'Andorra modifica el seu horari de cap de setmana

La Línia 6B del transport públic d'Andorra modifica el seu horari de cap de setmana

12/06/2008 11:21

El Consell de Ministres d'Andorra ha aprovat una modificació dels horaris de cap de setmana de la Línia 6B, que recorre el trajecte entre Escaldes – Engordany i Ordino, i viceversa.

La companyia que opera aquesta línia, la Hispano Andorrana SL, va sol·licitar al Govern el canvi dels horaris de cap de setmana. Aquesta demanda ve motivada per millorar la connexió entre el poble d’Ordino i la línia de transport parroquial que enllaça aquesta població i el Serrat, un servei comunal que també realitza la Hispano Andorrana SL.

Amb la millora de la connexió entre les dues línies, una de comunal i l’altra de nacional, es millorarà ostensiblement la mobilitat de la zona, facilitant encara més l’ús d’aquest mitjà de transport entre els ciutadans i els turistes.

Concretament es canvien els horaris del primer i del darrer servei. El primer autobús sortirà d’Escaldes – Engordany a les 7.15 hores, en comptes de les 7.45; i d’Ordino a les 7.45 hores, en comptes de les 8.15 com en l’actualitat.

El darrer servei sortirà mitja hora més aviat que en l’actualitat, de la parròquia d’Escaldes – Engordany a les 20.15 hores en comptes de les 20.45; i d’Ordino a les 20.45, en comptes de les 21.15 hores.

Cal recordar que la freqüència continuarà essent d’una hora i que aquest servei serà efectiu tots els dissabtes i diumenges a partir del 18 de juny.

Mostrar formulari de contacte