Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La loteria de Reis deixa 116.000 € a Oliana i Coll de Nargó

La loteria de Reis deixa 116.000 € a Oliana i Coll de Nargó

Vielha reparteix 152.000 euros del tercer premi, el 9.188 La Bruixa d'Or es desmarca del rebuig a la liberalització de la venda de loteria

07/01/2010 10:45

La Loteria de Reis ha deixat aquest dimecres 116.000 euros al sud de l'Alt Urgell. L'Administració número 1 d'Oliana havia venut el número 37.988, que coincideix en les dues últimes xifres amb el primer premi, el 58.588.

Els propietaris de les butlletes s'emportaran 120 euros per cada dècim. Alguns números de la sèrie també havien estat venuts al bar Teco d'Oliana i al restaurant Tahussà de Coll de Nargó.

Pel que fa a la resta del Pirineu, els principals beneficiats per la rifa del Nen han estat l'administració número 1 de Vielha, que ha venut deu sèries del tercer premi, el 9.188, i ha repartit 152.000 euros.

De la seva part, la Bruixa d'Or només ha rebut premis menors, però ha repartit més de 4 milions d'euros, en butlletes que són adquirides per persones d'arreu de l'Estat. L'administració de Sort també és notícia perquè, tot coincidint amb aquest sorteig, s'ha pronunciat a favor de la liberalització de la venda de loteria. El seu propietari, Xavier Gabriel, reconeix que amb la mesura podrien expandir el seu negoci a clients que fins ara tenen vetats.

Cal recordar que l'anunci del Govern espanyol d'ampliar els punts de venda ha posat en peu de guerra la gran majoria d'administracions, que temen per la seva supervivència. A diferència de la Bruixa d'Or, l'altra gran administració de Catalunya, la Valdés de Barcelona, s'ha pronuciat totalment en contra del projecte.

Mostrar formulari de contacte