Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Ludomòbil s'instal.la a la Seu

La Ludomòbil s'instal.la a la Seu

Es tracta d’una ludoteca itinerant per a infants de 0 a 8 anys El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà l’espai de jocs, que estarà obert fins diumenge

Ludomòbil
Ludomòbil
11/09/2008 10:10

La Ludomòbil, una ludoteca itinerant que recorre el territori català, obre portes al poliesportiu municipal aquest divendres, dia 12, i durant tot el cap de setmana, per a tots els infants de 0 a 8 anys de la Seu d’Urgell i la comarca de l’Alt Urgell. En aquest equipament, instal•lat amb la col•laboració de l’Ajuntament, els nens i nenes podran gaudir de jocs de psicomotricitat, jocs de taula, piscines de boles, una pista d’escumes, tobogans, caminadors, mòbils, balancins, arrossegadors, entre d’altres.

Els dies i horaris d’obertura de la ludoteca són els següents: divendres 12 de setembre, d'11 a 13h i de 17 a 20 h; dissabte 13 i diumenge 14, de 10 a 14 i de 17 a 20 h. La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, es va inaugurar durant el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara fa un recorregut per les comarques del país.

Amb motiu de la instal.lació de la ludoteca a la Seu, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà l'espai de jocs, impulsat per la Secretaria d’Acció Ciutadana. La visita es farà divendres, a les 12 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde, Albert Batalla, i el coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.

Posteriorment, a les 19 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Josa de Cadí i una hora després es reunirà amb l’equip de govern municipal de Josa i Tuixén per conèixer els nous projectes del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, a les 20.30 hores, el conseller de Governació farà el pregó de la Festa Major de Josa i Tuixén.

Mostrar formulari de contacte