Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La ministra d'Educació d'Andorra intervé a la Conferència General de la UNESCO

La ministra d'Educació d'Andorra intervé a la Conferència General de la UNESCO

Roser Suñé fa balanç dels programes internacionals en què col.labora el país, com ara els d'alfabetització

28/10/2011 17:19

La ministra d’Educació i Joventut d'Andorra, Roser Suñé, ha participat aquest divendres a la 36ª Conferència General de la UNESCO, que té lloc a París. En el seu discurs, Suñé ha aprofitat per explicar diferents projectes educatius i culturals promoguts per la UNESCO en els quals Andorra participa activament. L'organització internacional compta amb delegació pròpia al Principat.

La ministra ha destacat els programes d’alfabetització i ha animat a continuar treballant per assolir els Objectius per al Mil·lenni d’aquí al 2015.

Suñé ha parlat també sobre l’educació a Andorra i la riquesa que comporta per al país disposar de tres sistemes educatius públics i gratuïts. A més, ha remarcat el fet que cinc escoles del país estan associades a la UNESCO, així com el rol actiu dels joves andorrans en reunions internacionals.

Roser Suñé ha saludat el ministre francès d'Educació, Joventut i Vida Associativa, Luc Chatel, a qui ha agraït la col·laboració de França en l’àmbit educatiu. Posteriorment, ha tingut una trobada amb el Secretari d’Estat d’Educació de San Marino, Romeo Morri.

Mostrar formulari de contacte