Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La monologuista Eva Cabezas porta a la Seu l'espectacle 'Curvy'

La monologuista Eva Cabezas porta a la Seu l'espectacle 'Curvy'

La proposta, emmarcada en el programa Insomni 2021, tindrà lloc aquest dijous, a les 10 de la nit, a la plaça de Joan Sansa. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament

Espectacle 'Curvy' a la Seu, a càrrec d'Eva Cabezas
Espectacle 'Curvy' a la Seu, a càrrec d'Eva Cabezas
17/08/2021 18:40

El programa Insomni 2021 proposa aquest dijous, a les 10 de la nit, a la plaça de Joan Sansa, un monòleg d'Eva Cabezas. L'actriu, còmica i guionista de Barcelona, portarà a la Seu d'Urgell l'espectacle 'Curvy', nominat als premis de Teatre de Barcelona 2019.

La monologuista parlarà amb humor de la pressió estètica dels mitjans de comunicació, dels estereotips del físic i del màrqueting que hi ha entorn de la dona com a producte. Eva Cabezas utilitzarà un estil "clar i directe" i deixarà constància del seu "elegant però afilat savoir faire'" amb ritme, riallades, consciència i crítica social. 

Eva Cabezas, després d'iniciar-se al món del teatre amateur de la mà del grup de teatre de la universitat, va passar a investigar el món dels monòlegs i es va professionalitzar en la comèdia a partir del 2012. L'actriu és col·laboradora de programes de televisió i ràdio com 'El club de la Comedia'. A Barcelona, ha estat en cartell al Teatreneu, el Teatre Capitol o l'Eixample Teatre.

Les inscripcions per assistir al monòleg s'han de fer a través de l'adreça agenda.laseu.cat/insomni. La proposta, que comptarà amb les mesures adients de la normativa COVID vigent, l'organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Espai Ermengol.

 

Mostrar formulari de contacte