Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Muntanya d'Alinyà acollirà un camp de treball naturalista

La Muntanya d'Alinyà acollirà un camp de treball naturalista

L'activitat, promoguda per la Fundació Catalunya-La Pedrera, es durà a terme del 3 al 16 de juliol i del 17 al 30 de juliol. Hi podran prendre part joves d’entre 15 i 17 anys, que faran tasques de conservació i preservació del medi

Camp de treball de la Fundació Catalunya-La Pedrera
Camp de treball de la Fundació Catalunya-La Pedrera
30/03/2016 14:07

La Fundació Catalunya-La Pedrera amplia aquest any les estades d’estiu a l’espai de la Muntanya d’Alinyà. En aquest paratge del Prepirineu català, refugi d’espècies emblemàtiques com l’isard o el gall fer, i l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors (voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany), es realitzarà un camp de treball naturalista. L'objectiu de la iniciativa és consolidar el projecte i ampliar l’oferta d'activitats de cara al futur, tenint en compte que fins ara es feien només a MónNatura Pirineus.

Del 3 al 16 de juliol i del 17 al 30 de juliol, els joves d’entre 15 i 17 anys podran conviure durant uns dies en un espai natural que permet prendre consciència de la importància que representa la conservació i preservació del medi a la Muntanya d’Alinyà. El camp de treball es basarà en quatre projectes naturalistes: l’arranjament d’un aflorament d’aigua com a bassa per l’assentament d’amfibis, l'arranjament de camins, la col·laboració en el manteniment del canyet d’Alinyà i la implicació en seguiments naturalistes (papallones, etc).

El camp de treball es desenvoluparà en tendes de campanya ubicades a la finca del Ribatell (Alinyà). L'espai disposa d’un edifici polivalent que serà d’ús exclusiu, amb zona de dutxes i serveis, a més d'una zona habilitada de pícnic i aixopluc.

Inscripcions obertes

En el marc de la dotzena edició de les estades d’estiu i camps de treball de la Fundació Catalunya-La Pedrera, s'ha programat quatre estades i un camp de treball a MónNatura Pirineus, a més des nous camps de treball naturalistes a MónNatura Delta i a la Muntanya d’Alinyà. Les inscripcions ja es poden formalitzar al portal web de MónNatura Pirineus.

Mostrar formulari de contacte