Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La nova llar d'infants es podrà estrenar durant el curs vinent

La nova llar d'infants es podrà estrenar durant el curs vinent

L'Ajuntament de la Seu i la constructora acorden que l'obra estarà enllestida aquest octubre Batalla defensa la tasca de l'equip de govern per duplicar les places de guarderia des del 2003

Visita a les obres de la nova llar d'infants municipal
Visita a les obres de la nova llar d'infants municipal
11/06/2008 16:13

L'Ajuntament de La Seu d'Urgell i la constructora ACME han acordat avançar l'acabament de les obres de la nova llar d'infants municipal que s'està construint al carrer Sant Ermengol. Així, el nou centre educatiu per a nens i nenes de 0 a 3 anys serà lliurat a l'Ajuntament urgellenc a finals del mes d'octubre vinent, en comptes del començament del 2009 com estava estipulat.

Aquest avançament permetrà oferir més places per a aquesta franja d'edat i absorbir la demanda produïda sobretot pel tancament del centre privat Petit Món. L'anunci s'ha fet en el transcurs d'una visita d'obres a càrrec de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; la primera tinent d'alcalde, Teresa Casassas, la regidora d'Educació, Mireia Alba, i el regidor d'Urbanisme, Jesús Fierro. Tots quatre han atès les explicacions del director d'ACME, Joaquim Bertolín; del director comercial d'edificació, Fernando Ortega, i dels responsables de l'obra.

Batalla ha subratllat que “quan la nova llar d'infants es trobi a ple rendiment, ens situarem al voltant de les 200 places, de les quals més de 100 s'hauran creat des de l'any 2003”. Batalla ha afegit que aquest augment d'oferta de places “demostra l'esforç, també econòmic, per part de l'Ajuntament de la Seu en voler donar servei a les famílies urgellenques”.

Una vegada funcioni a ple rendiment, la capacitat total d'aquesta nova llar d'infants serà de 102 places per a nens i nenes de 0 a 3 anys, de les quals una cinquantena ja existeixen avui a l'edifici de Monturull i a l'aula prefabricada del carrer Capdevila. La resta de places s'aniran omplint a mesura que es vagin generant les necessitats.

Els representants municipals han aprofitat la trobada per visitar, en el mateix solar, les obres del nou Arxiu Històric Comarcal, que també avancen a bon ritme.

Mostrar formulari de contacte