Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La nova subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, es compromet a millorar l'Eix Pirinenc

La nova subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, es compromet a millorar l'Eix Pirinenc

Aquest dijous ha pres possessió del càrrec, convertint-se en la primera dona que l'ocupa
09/02/2012 18:08

La nova subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, considera que la principal necessitat de les comarques de la demarcació és la millora de les seves infraestructures viàries, com l'Eix Pirinenc o la continuació de les autovies A-14 i A-27. Manso s'ha compromès aquest dijous durant la presa de possessió del càrrec a "fer tot el possible perquè es materialitzin aquests projectes el més aviat possible". Tanmateix, ha avisat que caldrà prioritzar les actuacions segons els recursos disponibles.

Inma Manso s'ha convertit en la primera dona que encapçala la subdelegació del govern de l'Estat a Lleida i ha agraït a la delegada del govern de l'Estat a Catalunya, Maria de Llanos de Luna, la confiança dipositada en la seva persona. En les seves paraules també ha agraït al fins fa poc subdelegat, José Ángel Flores, "la celeritat i la disposició en el traspàs de poders".

Manso s'ha mostrat disposada a treballar amb "una gran esperança en el futur". La nova subdelegada ha defensat durant el seu discurs valors com ara la justícia, la igualtat, la convivència, la llibertat i la solidaritat. Així mateix, s'ha fixat com a principal objectiu estar al servei dels ciutadans i, per això, s'ha mostrat disposada a escoltar de primera mà els seus problemes per després poder prendre decisions.

Durant la seva intervenció, la delegada del govern de l'Estat a Catalunya, Maria de Llanos de Luna, que ha presidit la presa de possessió, s'ha mostrat convençuda que Inma Manso "serà un bon model dels principis que es defensen per a tota l'administració pública: austeritat en la despesa, transparència i responsabilitat". A més, ha defensat la necessitat de recuperar "el prestigi i la confiança en les institucions públiques donant resposta als problemes reals dels ciutadans" i ha recordat que les principals prioritats del govern espanyol són la creació de llocs de treball i la sortida de la crisi.

Llanos de Luna també ha volgut deixar clar que "l'administració general de l'Estat és tan catalana com qualsevol altra administració autonòmica o local, ja que treballa pels interessos dels catalans amb tota la capacitat, dedicació i eficàcia".

A més de Llanos de Luna, l'acte de presa de possessió ha comptat amb l'assistència de representants de la resta d'administracions, entre ells quals hi havia l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; membres del Partit Popular; representants de la societat civil; i familiars de la nova subdelegada.

Mostrar formulari de contacte