Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La piscina agafa el relleu de l'escola

La piscina agafa el relleu de l'escola

La instal.lació municipal estrenarà temporada dissabte amb jornada de portes obertes i les mateixes tarifes de l'estiu passat Aquest dimecres el Parc del Valira acollirà una festa de final de curs per a tots els escolars de la Seu

Piscina Municipal - Immersió
Piscina Municipal - Immersió
21/06/2011 17:33

La piscina municipal de La Seu d'Urgell obrirà les portes el dia 25 de juny i es tancarà el 4 de setembre. Per celebrar l'inici de temporada, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc farà jornada de portes obertes aquest dissabte.

L'horari d'obertura al públic serà de les 10 del matí a les 7 de la tarda per tal de donar servei a tots els urgellencs i les diverses activitats d'estiu, casals i estades. La piscina també acollirà activitats de la Festa Major, i la ja tradicional jornada Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà el 10 de juliol.

L'Ajuntament ha remarcat que enguany es manté les mateixes tarifes de la temporada passada i que hi ha diferents tipus d'abonament, ja sigui per a tota la temporada de bany o bé amb deu entrades. Aquests abonaments es poden adquirir a l'entrada de la instal·lació.

Els dies previs a l'obertura de la piscina, els operaris municipals estan realitzant obres de manteniment i millora tant en el vas com en la zona de platja de la piscina per tal de deixar la instal·lació en les millors condicions.

Festa de final de curs de les escoles

L'obertura de la piscina coincideix amb el final de curs a les escoles. La Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament organitza aquest dimecres a les 5 de la tarda, al Parc del Valira, una festa per a tots els escolars de la ciutat. L'activitat, que s'emmarca en el Pla Educatiu d'Entorn, constarà d'un berenar i una festa de l'escuma.

Mostrar formulari de contacte