Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La piscina municipal, primer punt de la Seu amb accés gratuït a Internet

La piscina municipal, primer punt de la Seu amb accés gratuït a Internet

L’Ajuntament urgellenc hi ha instal.lat un servei wi-fi
Wi-fi accés piscina
20/06/2008 13:59

La piscina municipal serà el primer punt d’accés gratuït a Internet de la Seu d’Urgell. L’Ajuntament urgellenc ha dotat l’equipament municipal de servei wi-fi, fet que farà possible que els usuaris puguin connectar-se a la xarxa a través d’ordinadors portàtils o telèfons mòbils, sense necessitat d’introduir nom ni contrasenya.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa “que ha de permetre combinar el lleure amb la necessitat de connexió que impera actualment”. Batalla ha anunciat, a més, que des del consistori s’habilitaran d’altres punts d’accés a Internet gratuït. Un dels llocs on s’estudia instal.lar properament servei wi-fi és al Parc Olímpic del Segre.

El tinent d’alcalde Noves Tecnologies, Lluís Biosca, ha afegit que "el desplegament respon a la voluntat del consistori per implantar aquesta tecnologia en espais determinats de la ciutat tot i que, de moment, no es concep una xarxa wi-fi íntegra a tot el municipi”. Per Biosca, cal subratllar “l’aposta decidida de l’Ajuntament per l’expansió de les noves tecnologies amb la construcció de l’anella de fibra òptica”.

Mostrar formulari de contacte