Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / La Rabassa torna a ser l'escenari del Campionat de Catalunya de Relleus

La Rabassa torna a ser l'escenari del Campionat de Catalunya de Relleus

Fondistes de tecnificació del CEFUC, el CENA i l'ANEC van ocupar els primers llocs del podi en la passada edició La prova inclou les distàncies de 2,5 km, 3 km i 5 km
Esquí de fons - Campionat de Catalunya de relleus 2014
05/03/2015 11:00

La Rabassa acollirà aquest diumenge, 8 de març, els Campionats de Catalunya de Relleus d'esquí de fons per equips en les distàncies de 2,5 km, 3 km i 5 km. Tots els fondistes catalans estan convocats a la prova, que constarà de tres relleus, el primer dels quals en tècnica clàssica i els altres dos en tècnica lliure.

Els equips hauran d'estar integrats per 3 fondistes del mateix sexe, tot i que, per facilitar la participació, l'organització ha considerat que també podran ser mixtes. Tanmateix, en aquest darrer cas, no podran optar a podi.

Els corredors fins a la categoria Infantil 2 correran les distàncies de 2,5 i 3 quilòmetres, mentre que els participants entre les categories Cadet i Màster prendran part en la prova més llarga, la de 5 quilòmetres.

En la passada edició del Campionat de Catalunya de Relleus es van proclamar campiones en la cursa femenina de 5 quilòmetres les noies del CEFUC 1, Carola Vila, Berta Morral i Sandra Varela. L'equip de l'ANEC 2, integrat per Pol Vidal, Nil Llarden i Oriol Llarden, es va imposar en la categoria masculina.

També els corredors masculins del CEFUC1, que van participar a la distància de 2,5 quilòmetres (Jaume Pueyo, Nil Gil i Cesc Colell), es van proclamar Campions de Catalunya. Pel que fa a les noies en aquesta distància, el podi més alt va ser pel CENA 1, integrat per Silke Stock, Marta López i Marta Guitart.