Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Sala de Sant Domènec acull les Jornades de Teologia

La Sala de Sant Domènec acull les Jornades de Teologia

L'edició d'enguany reflexiona sobre les relacions personals, l'afectivitat i la sexualitat Les conferències les coordina el catedràtic Francesc Torralba

Sala de Sant Domènec
Sala de Sant Domènec
03/09/2008 16:38

La Sala de Sant Domènec acull aquest dijous i divendres les Jornades de Teologia que organitza la delegació d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell. L'edició d'enguany analitzarà les relacions entre les persones, l'afectivitat i la sexualitat.

Segons expliquen els organitzadors, les xerrades partiran de la base que la qualitat de la nostra vida depèn, en gran part, de la qualitat dels vincles que tenim i que establim al llarg de l’existència. Pel coordinador de les jornades, Francesc Torralba, "l’ésser humà, creat a imatge i semblança de Déu, és capaç d’estimar, de donar-se als altres i d’experimentar el goig de ser estimat". El catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull considera que "el camí cap a Déu és, essencialment, un aprenentatge de l’amor veritable que inclou la renúncia i el sacrifici".

 A més a més del professor Torralba, a les jornades hi intervindran Fernando del Castillo i Nieves Tomillo, dos especialistes i consultors en temes d’afectivitat i creadors de la “Fundació Solidaritat Humana”. La conferència vol reflexionar sobre la relació interpersonal, l’afectivitat i la sexualitat a partir de l’antropologia filosòfica d’arrel cristiana i a la llum de la teologia catòlica.

Les jornades inclouen una dimensió teòrica i reflexiva, i una dimensió pedagògica i didàctica que té com a finalitat educar per a una vivència joiosa i sana de la sexualitat. Estan adreçades a sacerdots, professors de religió, religiosos i seglars interessats.

Les jornades comencen aquest dijous a 2/4 d'11 del matí i s'acabaran divendres a les 7 de la tarda.

Mostrar formulari de contacte