Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull la segona Trobada de Dones de l'Alt Pirineu i Aran

La Seu acull la segona Trobada de Dones de l'Alt Pirineu i Aran

El programa inclou una recepció, una visita guiada i un dinar Hi seran representades 15 entitats de les comarques de muntanya

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
26/10/2011 16:35

Demà dijous, 27 d'octubre, se celebrarà a la Seu d'Urgell la segona Trobada d'Associacions de Dones de l'Alt Pirineu i Aran on hi participaran 15 entitats i prop d'un centenar de dones.

La jornada s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí a l'Ajuntament de la Seu amb una recepció de l'alcalde, AlbertBatalla; la regidora i la consellera comarcal de Polítiques d'Igualtat, Anna Vives i Dolors Espluga; el director territorial de Benestar i Família de la Generalitat, Joan Ramon Saura, i la coordinadora de l'Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló.

La presidenta de Dones i Confraresses, Ester Malé, presentarà les associacions organitzadores. Les altres entitats organitzadores són l'Associació de Puntaires, l'Associació Urgellenca de Dones, l'Associació Gitana de l'Alt Urgell i l'Esplai de la Gent Gran.

Anna Vives explica que l'objectiu és "fer xarxa i crear un lloc de trobada entre les associacions del territori, que tenen unes inquietuds, problemàtiques i oportunitats similars”.

El programa inclou una visita guiada al centre històric, la Catedral, el Parc del Segre i l’Espai Ermengol, seguida d'un dinar de germanor amenitzat per dones acordionistes.

Mostrar formulari de contacte