Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull l'acte institucional de l'Alt Pirineu i Aran per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La Seu acull l'acte institucional de l'Alt Pirineu i Aran per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Tindrà lloc aquest diumenge, 8 de Març, a les 11 del matí, a la Capella de la Immaculada Enguany es participa en la campanya unitària 'Tu mous fitxa. Catalunya per l'equitat de gènere', posada en marxa per l'Institut Català de les Dones

Dia de les Dones 2015 - Cartell
Dia de les Dones 2015 - Cartell
06/03/2015 13:42

Aquest diumenge, 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, la Capella de la Immaculada de la Seu d'Urgell acollirà a les 11 del matí un acte institucional de l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu i Aran, sota el lema 'Tu mous fitxa. Catalunya per l'equitat de gènere'.

L'acte comptarà amb les intervencions de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; el director dels Serveis Territorials de Benestar i Família, Josep M. Forné; la directora territorial de l'Institut Català de les Dones, M. Carme Castelló; i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro.

La tinent d'Alcalde de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives, s'ha mostrat satisfeta pel fet que “l'acte central del Pirineu se celebri a la Seu, una ciutat sempre ha mostrat un compromís ferm vers la igualtat de gènere i d'oportunitats entre totes les persones”.

Lectura del Manifest i actuació musical

En la sessió commemorativa també es llegirà el Manifest institucional en motiu del Dia Internacional de les Dones. L'acte es clourà amb l'actuació musical de Noves Veus, el cor de noies de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, dirigit per Amàlia Sanz i acompanyat al piano per Lourdes Querencia.

Mostrar formulari de contacte