Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull un any més la selectivitat per als alumnes del Pirineu

La Seu acull un any més la selectivitat per als alumnes del Pirineu

Un total de 124 estudiants de l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà i la Cerdanya s'examinen a partir d'aquest dimecres al centre cultural Les Monges Les PAU es realitzaran matí i tarda amb una pausa de 45 minuts
Selectivitat 2010 - Alumnes
14/06/2011 17:27

Per novè any consecutiu, a partir d'aquest dimecres, 15 de juny, i fins al pròxim divendres, el centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell acollirà les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) per als alumnes de segon curs de batxillerat dels instituts Joan Brudieu de la Seu (Alt Urgell), Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà).

Les proves de selectivitat s'iniciaran a dos quarts de nou del matí per als 124 estudiants, 14 dels quals s'examinaran per a la fase específica de cicles formatius.

Els exàmens, tal i com ja es va establir el curs passat amb el nou format, es realitzaran matí i tarda (s'iniciaran a les 8.30 i finalitzaran a les 17 hores). Entre examen i examen, els alumnes disposaran de 45 minuts de descans.

Els estudiants passen una fase general obligatòria amb cinc exàmens que equivalen a les proves de sempre: quatre dels exàmens de les matèries comunes (català, castellà, llengua estrangera i filosofia o història) i un altre d'una assignatura de la modalitat de batxillerat. La normativa estableix que aproven amb un 4.

L'altra fase específica és voluntària per poder pujar la nota. En aquesta última fase, els alumnes poder fer tres exàmens a escollir d'una vintena de matèries vinculades a la branca a la qual pertany la carrera que volen cursar. Estan ponderades amb un 0,1 o un 0,2.

Per aprovar la selectivitat, els alumnes només hauran d'aprovar la fase general. La qualificació màxima que es podrà obtenir és un 10, però amb la suma de l'específica es pot arribar a un 14. A la nota d'accés a la universitat, la mitjana del batxillerat compta un 60% i el 40% restant s'obté de la fase general de la selectivitat.

Mostrar formulari de contacte