Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull un any més les proves d'accés a la universitat

La Seu acull un any més les proves d'accés a la universitat

Un total de 138 alumnes del Pirineu s'examinaran dimarts, dimecres i dijous, al CETAP-Telecentre. La selectivitat constarà d'una fase general obligatòria i una fase específica de caràcter voluntari
08/06/2015 10:45

El CETAP-Telecentre de la Seu d'Urgell acollirà aquest dimarts, dimecres i dijous, les proves d'accés a la universitat (PAU). Un total de 138 alumnes de diversos centres educatius del Pirineu s'examinaran els pròxims dies de la selectivitat a la capital urgellenca.

Les proves les supervisarà un tribunal de la Universitat de Lleida (UdL), encarregat de vigilar el desenvolupament dels exàmens i fer-ne, posteriorment, la correcció. Aquest tribunal estarà integrat per un president i vocals especialistes de les diferents matèries.

La prova constarà d'una fase general obligatòria i una fase específica de caràcter voluntari. La primera part de la selectivitat inclourà cinc exercicis de llengua catalana i literatura, Llengua castellana i literatura, Llengua estrangera (Anglès, Francès, Italià o Alemany), Història o Història de la filosofia, i una matèria de modalitat de batxillerat triada per l’estudiant.

En la segona part cada estudiant podrà examinar-se d’un màxim de tres matèries de modalitat, diferents de l’examinada en la fase general.

Descentralització

Ja fa més de 10 anys que la Seu acull les PAU al Pirineu, fet que permet que l’alumnat de la ciutat, l’Alt Urgell i les comarques veïnes no s'hagin de desplaçar ni estar fora de casa, guanyant comoditat i estalviant temps i diners a les famílies a l'hora de realitzar aquestes proves que marquen la nota final d’accés a la universitat.

Les notes se sabran el 26 de juny. Les reclamacions es podran presentar del 26 al 29 de juny. El resultat de les reclamacions i les doble correccions se sabran el 7 de juliol. La selectivitat al setembre es durà a terme els dies 2, 3 i 4. La matrícula s'haurà de dur a terme del 20 al 22 de juliol per Internet.

Mostrar formulari de contacte