Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull un debat educatiu vinculat al programa 'Mestres' de TV3

La Seu acull un debat educatiu vinculat al programa 'Mestres' de TV3

L'acte, que tindrà lloc aquest dimecres, es presenta sota el títol "Com es pot treure el millor de cadascú?" Hi participaran Jordi Carmona, Núria Rodríguez i Pepita Ramèntol

Mestres TV3 - Cartell debat a la Seu
Mestres TV3 - Cartell debat a la Seu
26/03/2012 14:28

El pròxim dimecres, 28 de març, la Seu d’Urgell acollirà la penúltima sessió del cicle "Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat". L’acte tindrà lloc a les 18 hores, a la Capella de la Immaculada, ubicada al Centre Cultural Les Monges.

Sota l’enunciat "Com es pot treure el millor de cadascú?", la xerrada-col.loqui comptarà amb la participació del director de l’Escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues de Llobregat, Jordi Carmona, que hi farà una ponència inicial; de la mestra de l’escola Fructuós Gelabert de Barcelona, Núria Rodríguez; i de la membre del Grup de Mestres de l’Alt Urgell-Cerdanya de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRP), Pepita Ramèntol.

També es podrà seguir el debat i participar-hi en directe per Internet a través del blog www.sermestreavui.cat, que difon informació sobre el cicle de debats a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube). En aquest blog, es troben disponibles vídeos (íntegres i resumits), postcasts i resums dels debats anteriors.

La proposta divulgativa es fa coincidint amb la sèrie "Mestres", de TV3. Arran d'aquest programa, la Fundació Jaume Bofill i la FMRP organitza una sèrie d'actes per parlar en veu alta dels valors de la tasca d’educar i suscitar un procés de reflexió al si de la comunitat educativa al voltant de la funció social del professorat i del seu compromís ètic.

Mostrar formulari de contacte