Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull una jornada dedicada al hip hop

La Seu acull una jornada dedicada al hip hop

Un conjunt d’activitats vol apropar i donar a conèixer aquest moviment artístic i cultural En el concert de la nit actuaran 13 dj’s i grups locals

Hip hop - Cartell
Hip hop - Cartell
05/08/2009 14:56

La Seu acollirà aquest dissabte, 8 d’agost, una jornada dedicada al hip hop. La iniciativa, que compta amb el suport de la regidoria de Joventut, està organitzada pel col.lectiu de joves urgellencs que segueix aquest moviment artístic i cultural.

El festival començarà dissabte a les quatre de la tarda. Des d’aquesta hora i fins a les vuit del vespre, a la plaça de les Monges es podrà veure i escoltar un conjunt d’exhibicions de DJ’s locals. Oferiran la seva música Dj Codo, Dj Mek i Dj Komart. Paral.lelament, s’organitzarà un taller de customització de gorres i de graffiti i s’habilitarà un zona d’esport urbà. Els més curiosos podran conèixer la història del hip hop a través d’una exposició. Per últim, es durà a terme un concurs de freestyle.

A partir de les nou de la nit la festa continuarà al Parc de Bombers. Està previst que hi actuïn tretze grups de la ciutat:: Attunement, July i Dj Komart, Dante i Izasa, Elliod i Demien, Kaiser i Frankie, Konde, la Kiebra, LKDA, Mad Maka i Marcos, Mek, Patón, Razor i Emow, Resoxl i Yerar.

Segons han indicat els organitzadors de la iniciativa en una entrevista a RàdioSeu, l’objectiu de les activitats és “apropar i oferir als urgellencs i urgellenques la possibilitat de descobrir el hip hop fet a la Seu d’Urgell, actualment molt viu, i permetre’ls de participar en tallers i actes que hi estan relacionats”. El festival també vol servir per trencar tòpics sobre el gènere i mostrar que es pot integrar a la vida cultural de la Seu, com ja ha passat en d’altres ciutats catalanes.

Mostrar formulari de contacte