Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu amplia el termini per fer les inscripcions per al transport escolar del curs 2011-2012

La Seu amplia el termini per fer les inscripcions per al transport escolar del curs 2011-2012

Els tràmits es poden dur a terme a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc fins al 16 de setembre Poden sol.licitar el servei tots els alumnes de P3 fins a 4t d'ESO

Autobús escolar
Autobús escolar
09/09/2011 14:43

Els pares i mares d'alumnes dels centres educatius de la Seu d’Urgell disposen de més dies per a poder formalitzar les inscripcions per al servei de transport escolar. Concretament, els tràmits es podran fer fins divendres 16 de setembre.

Les gestions per a la inscripció s’hauran de dur a terme a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (OAC), de les 9.00 a les 14.00 hores. Per a la formalització de la inscripció només cal emplenar una instància i adjuntar una fotografia de carnet actual. Podran sol·licitar el transport tots els alumnes de P3 fins a 4t d'ESO.

El servei de transport escolar tindrà un cost de 265,50 euros, que cobrirà tot el curs lectiu. Aquest import es pagarà per trimestres complets, a raó de 88,50 euros cada tres mesos. Les bases indiquen que hi haurà una bonificació del 15% a partir del segon germà.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell col·laboren enguany en l’organització del transport escolar al municipi. Una vegada presentades les instàncies s’estudiaran les peticions i es farà pública la resolució.

Mostrar formulari de contacte