Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu Comercial sorteja els Vals Màgics de la campanya de Nadal

La Seu Comercial sorteja els Vals Màgics de la campanya de Nadal

El premi de 750 euros ha estat per a Maria Font; el de 500, per a Teresa Muntaner; i el de 250, per a Maria Torra Els xecs es lliuraran dimecres vinent a les 8 del vespre a l'Ajuntament, juntament amb els premis d'aparadors i façanes

UBSU - Sorteig Nadal 2011
UBSU - Sorteig Nadal 2011
11/01/2012 16:09

La Seu Comercial ha realitzat aquest dimecres al migdia el sorteig dels Vals Màgics de Compra de la campanya de Nadal. L'acte s'ha celebrat al local de la UBSU, al carrer Major, i ha comptat amb la col.laboració de RàdioSeu, que l'ha retransmès en directe.

La guanyadora del primer premi, un val de 750 euros, ha estat Maria Font Obiols. La butlleta s'havia segellat a Vidres Fermín, que de retruc s'ha emportat el viatge que se sortejava entre els comerços adherits. El segon premi, de 500 euros, ha estat per a Teresa Muntaner, amb una papereta lliurada per Vins i Licors Gallart. I el tercer, de 250 €, correspon a Maria Torra, per una compra feta a Carnisseria Charlie.

El sorteig s'ha fet entre un total de 60.000 butlletes, que formaven una autèntica muntanya de papers. El president de la UBSU, Ramon Ferrer, ha agraït l'alta participació dels clients.

Un cop passada la campanya de Nadal, Ferrer espera que les rebaixes donin bons resultats per al comerç local. De moment, els establiments han arrencat amb descomptes que en general es mouen entre el 30% i el 40%.

Al sorteig també hi han pres part Pilar Isern, Carme Casals i Antoni Viñals. El lliurament dels Vals Màgics de Compra es farà dimecres vinent, dia 18, a les 8 del vespre a l'Ajuntament de la Seu. En l'acte també es coneixeran els guanyadors de la promoció del concurs d'aparadors i façanes, amb els quals l'UBSU ha començat a contactar. En aquest apartat s'ha previst premis per a cinc establiments, a més a més de deu vals de compra de 50 € sortejats entre els qui han votat per butlleta o bé per internet.

Mostrar formulari de contacte