Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu continua la cooperació amb Santa Rosa del Peñón

La Seu continua la cooperació amb Santa Rosa del Peñón

Tot i que la crisi frena el nombre de voluntaris, aquest estiu es repetirà el viatge Es manté les tasques de suport al municipi nicaragüenc, agermanat amb la Seu    

Santa Rosa del Peñón
Santa Rosa del Peñón
17/05/2010 17:09

La Seu d’Urgell continuarà enguany la cooperació a Nicaragua sobre el terreny. La crisi econòmica també afecta l’interès per aquests projectes, però tot i això aquest estiu es podrà organitzar novament una expedició a Santa Rosa del Peñón.

Divendres passat es va fer el primer acte informatiu per a persones interessades en ser voluntaris. La portaveu de l’ONG La Seu Solidària, Cristina Escolà, es mostra moderadament satisfeta. Escolà remarca que, tot i que l’actual recessió frena la disponibilitat de la gent per a accions solidàries, a la Seu hi continua havent persones interessades a viatjar a Nicaragua per col.laborar.

L’entitat urgellenca i la Regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament continuen el treball concret a Santa Rosa, municipi agermanat amb la Seu. Escolà recorda que els voluntaris s’han de finançar el viatge i han d’estar conscienciats que van a ajudar en un territori amb greus mancances econòmiques i d’infraestructures bàsiques, que poden impactar a les persones que visiten el país centreamericà per primera vegada.

Enguany es realitzarà noves tasques de suport en diferents projectes de desenvolupament, especialment per millorar els mitjans de subsistència de les comunitats de Santa Rosa.

Mostrar formulari de contacte