Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu convoca ajuts per a famílies usuàries de les llars d'infants municipals

La Seu convoca ajuts per a famílies usuàries de les llars d'infants municipals

Les subvencions s’adrecen a unitats familiars amb problemes econòmics residents a la ciutat Les sol.licituds es podran formalitzar a l'Ajuntament al llarg de la setmana vinent

Llar d'Infants Els Minairons
Llar d'Infants Els Minairons
10/08/2009 16:57

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell convoca una nova línia d’ajuts per a famílies amb infants escolaritzats a les llars d’infants municipals de la Seu d’Urgell que es trobin en una situació econòmica desafavorida. Les subvencions estan destinades a reduir la quota mensual de les guarderies ‘La Grandalla’ i ‘Els Minairons’ en horari normal i extraescolar. Se’n determinarà la quantia en funció de l’aportació de diners que el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya atorgui al consistori urgellenc.

La regidora de Serveis Socials, Anna Vives, justifica la mesura perquè “des de les administracions s’ha de fer el que es pugui per ajudar a superar les dificultats econòmiques de moltes famílies”. Vives ha indicat que “a part dels ajuts anticrisi que s’estan oferint actualment des de l’Ajuntament, cal sumar-se a noves iniciatives com aquesta que, a més, es perllongarà en el temps”.

Les famílies que vulguin gaudir d’aquests ajuts hauran d’estar empadronades al municipi de la Seu en el moment de formalitzar la matrícula a la llar d’infants. Alhora, no podran superar una renda familiar superior als llindars que marca la Generalitat i que oscil.len entre els 16.733 euros per a famílies de dos membres i de 39.461 per a famílies de vuit membres.

Els ajuts no estan previstos per cobrir les despeses de menjador, llibres i material o quotes de l’AMPA. S’obtindrà puntuació si es té un infant en acolliment, si es justifica la discapacitat del nen, dels pares, germans o tutors, o bé si es té la condició de família monoparental. També es considerarà si l’infant compta amb un expedient obert per l’Equip d’Atenció a la Infància i Adolescència i si es poden aportar justificants per circumstàncies derivades de situacions laborals, socials, econòmiques o culturals.

El termini per presentar les sol.licituds s’inicia el proper dilluns 17 d’agost, i finalitzarà el dissabte 22 d’agost. La documentació s’haurà de presentar mitjançant un model normalitzat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic. Per a alumnes que s’hagin incorporat amb el curs iniciat, hi haurà un segon termini que finalitzarà el 28 de febrer.

Totes les famílies amb nens i nenes escolaritzats a les llars d’infants de la ciutat han rebut informació des de l’àrea de Serveis Socials per facilitar el tràmit.

Mostrar formulari de contacte