Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell busca persones voluntàries per al Projecte d'acompanyament educatiu del curs 2020-21

La Seu d’Urgell busca persones voluntàries per al Projecte d'acompanyament educatiu del curs 2020-21

La iniciativa la impulsa Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament urgellenc i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn

Projecte d'acompanyament educatiu
Projecte d'acompanyament educatiu
29/10/2020 15:21

La Seu d’Urgell busca persones voluntàries per al Projecte d'acompanyament educatiu del curs 2020-2021. La iniciativa la impulsa Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament urgellenc i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn.

Les persones voluntàries se cerquen entre ciutadans de la Seu d’Urgell que siguin mestres, estudiants, jubilats, estudiants, pares i mares. Al llarg del mes de novembre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

L'objectiu del Projecte d'acompanyament educatiu és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i alhora vetllar per l’equitat educativa.Els voluntaris faran tasques de reforç escolar i d'acompanyament educatiu a les escoles de la Seu d'Urgell a partir del mes de novembre i fins al mes de maig de l'any que ve.

Desena edició

Aquest és el desè curs escolar que es duu a terme aquest projecte, que compta amb una bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.

Les persones interessades poden trucar als Serveis Educatius de l’Alt Urgell Cerdanya al 973 35 41 40 o escriure un correu electrònic al .

Mostrar formulari de contacte