Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell estrena una exposició del pintor australià John Burge

La Seu d’Urgell estrena una exposició del pintor australià John Burge

La mostra de l’artista, que actualment resideix a l’Alt Urgell, s’inaugura avui dijous (20.00) a la Sala de Sant Domènec. Es podrà veure fins al 29 d'agost

Exposició de John Burge
Exposició de John Burge
09/08/2018 14:37

La Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà, fins al 29 d’agost, una exposició de pintures de l’artista australià John Burge, sota el títol ‘Walking after midnight (Caminant després de mitjanit)’. La inauguració, oberta a tothom, és avui dijous a les 8 del vespre.

L’autor, nascut a Melbourne, va viure durant una temporada a la Seu d’Urgell ara fa 40 anys i es dóna la circumstància que actualment, des de fa dos anys, torna a residir a la comarca de l’Alt Urgell.

L 'exposició la formen una cinquantena de quadres, entre olis i aquarel·les, entre els quals destaca una mena de retaule modern en el qual s’hi il·lustra les temptacions de Sant Antoni. Simultàniament, a la Sala de Sant Domènec també s’hi podrà veure algunes escultures de pedra de l’artista d’Ossera Nico de Winter,
amic personal del pintor.

Els horaris de l’exposició seran de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 5 a 2/4 de 8 de la tarda. L’activitat té el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte