Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell habilita la Pista Polivalent de la zona esportiva per fer-hi la vacunació contra la COVID-19

La Seu d’Urgell habilita la Pista Polivalent de la zona esportiva per fer-hi la vacunació contra la COVID-19

Dimarts vinent, dia 13, s’hi farà una prova pilot, mentre que la vaccinació massiva serà a partir de dimecres. El Centre Cívic El Passeig deixa d'acollir aquest servei
Pista Polivalent de la zona esportiva (Foto: Ajuntament de la Seu)
09/04/2021 12:55

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha cedit a l’Institut Català de la Salut (ICS) la Pista Polivalent de la zona esportiva municipal, perquè s'hi pugui dur a terme la vacunació massiva contra la COVID-19. L'equipament s'ha escollit tenint en compte que és un espai gran, ventilat i de fàcil accés per a tothom.

L’administració massiva de dosis del vaccí s’iniciarà dimarts vinent, 13 d’abril, a les 9 del matí, amb una prova pilot. Aquell dia es vacunarà un nombre reduït de persones per comprovar la logística i el funcionament dels circuits d’entrada i sortida de l'equipament, que esdevindrà un punt fix de la campanya d’immunització contra el coronavirus.

Els professionals sanitaris del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Seu d’Urgell seran els qui faran la vaccinació massiva, que començarà dimecres, dia 14. Es preveu l’administració de 500 dosis al dia.

Canvi d'usos del Centre Cívic El Passeig

Així, la sala polivalent del Centre Cívic El Passeig deixarà d'acollir aquest servei. Properament en aquest indret, a la plaça de Soldevila, s’hi instal·larà provisionalment la Biblioteca de Sant Agustí, que hi oferirà el servei de préstec de libres i documents mentre no finalitzin les obres de reforma d'aquest equipament cultural.

Mostrar formulari de contacte