Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell organitza una xerrada sobre educació sexual i afectiva en infants i adolescents

La Seu d’Urgell organitza una xerrada sobre educació sexual i afectiva en infants i adolescents

L’activitat, que s’adreça a les famílies, tindrà lloc el pròxim dimecres, 4 de desembre, a les 19 hores, a la Sala de la Immaculada

Taller d'educació sexual i afectiva a la Seu
Taller d'educació sexual i afectiva a la Seu
29/11/2019 11:37

La Sala de la Immaculada acollirà el pròxim dimecres, 4 de desembre, la conferència ‘Educació sexual i afectiva durant la infància i l'adolescència', adreçada a les famílies de la Seu d’Urgell. La xerrada, que s’iniciarà a les set de la tarda, anirà a càrrec de l'Associació Antisida de Lleida, en el marc dels Tallers Moneo.

L'objectiu de la proposta és donar resposta als neguits i dubtes que tenen les famílies sobre l'educació sexual d'infants, pre-adolescents i adolescents. Alhora es vol potenciar els factors de protecció familiars durant la infància i l'adolescència, facilitar eines de comunicació familiar, potenciar la parentalitat i marentalitat positives, oferir estratègies de resolució de conflictes i donar a conèixer els recursos per a les famílies que hi ha a la ciutat.

La conferència s’emmarca en l’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell, organitzada pel SIAD-SAI, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.

Tallers Moneo

Els Tallers Moneo són un espai de trobada de les famílies per reflexionar plegats sobre com mantenir-se al costat dels fills i filles i com resoldre situacions de risc.

Mostrar formulari de contacte