Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell, primera etapa del 'Pyrénées Révéo Electric Tour'

La Seu d’Urgell, primera etapa del 'Pyrénées Révéo Electric Tour'

Dissabte 30 de setembre, de les 12.30 a les 15 hores, el passeig Joan Brudieu rebrà la primera etapa d’aquesta volta amb cotxes elèctrics. Els interessats podran provar un vehicle d'aquest tipus

Pyrénées Révéo Electric Tour
Pyrénées Révéo Electric Tour
25/09/2017 17:45

La Seu serà aquest pròxim dissabte, 30 de setembre, etapa del primer tour elèctric francès, el Pyrénées Révéo Electric Tour, una volta reservada als cotxes elèctrics. El trajecte, de 430 quilòmetres en mode 100 per cent elèctric, enllaça algunes de les poblacions turístiques del Pirineu, com Cotlliure, la Seu d’Urgell, Andorra, Ax-les-Thermes, Peyrepertuse i Saint-Cyprien.

En la recepció de la primera etapa d’aquest tour elèctric, que va de Cotlliure a la capital urgellenca, hi haurà instal·lat al passeig de Joan Brudieu, des de dos quarts d’una del migdia fins a les tres de la tarda, un punt d’informació sobre la mobilitat elèctrica. Els interessats també podran provar un cotxe elèctric.

L'acció, que té com a objectiu descobrir la nova mobilitat, està organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Turisme Seu i el Grup Peusa.

Mostrar formulari de contacte