Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell recorda en panells informatius les normes de comportament del públic en competicions esportives

La Seu d’Urgell recorda en panells informatius les normes de comportament del públic en competicions esportives

Els cartells s'han instal.lat al Camp de Futbol Emili Vicente, al Poliesportiu Municipal i al Palau d'Esports. Les recomanacions i normes fan incís en la necessitat de gaudir de l'esport de formació de manera cívica
Panells de sensibilització
14/12/2018 14:34

El Servei Municipal d'Esports de la Seu d’Urgell ha col·locat a les instal·lacions esportives de la ciutat uns panells informatius on s'exposen pautes de comportament adreçades al públic, especialment als pares i mares dels esportistes dels equips de base locals.

En el recull de recomanacions i normes es fa incís en la necessitat de gaudir de l'esport de formació "de manera educada, cívica i responsable", i incidir en el vessant formatiu, educatiu i de transmissió de valors de l'esport. Els panells es poden veure al Camp de Futbol Emili Vicente, al Poliesportiu Municipal i al Palau d'Esports.

L'Ajuntament de la Seu ja va incloure enguany en les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions als clubs esportius, un punt que incloïa l'obligació que les entitats esportives vetllessin pel bon comportament del públic i seguidors en les competicions. A aquest interès i inquietud de la Regidoria d'Esports s’hi ha sumat la proposta i petició de l'Escola de Futbol Orgèl·lia d'exposar un cartell que contingui un recull de normes de comportament.

La petició de l'EDFOR s'ha ampliat a tots els equipaments on es fan cada setmana competicions de base. Els panells instal·lats tenen un disseny uniforme, atractiu i adaptat a cada instal·lació i als clubs que les fan servir habitualment.

 

 

 

 

Mostrar formulari de contacte