Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell acull un seminari per mostrar exemples de bona gestió dels aliments

La Seu d'Urgell acull un seminari per mostrar exemples de bona gestió dels aliments

La proposta, impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya, se celebrarà dimarts 29 d'octubre a la Sala de la Immaculada

Cartell del seminari sobre malbaratament alimentari
Cartell del seminari sobre malbaratament alimentari
25/10/2024 12:31

El proper dimarts dia 29 d'octubre la sala Immaculada de la Seu d’Urgell acollirà un seminari pràctic amb el qual es vol incidir en el malbaratament d’aliments a casa i a l’escola, per la qual cosa està adreçat a professionals que treballen en el sector de menjadors escolars i a personal dels centres educatius però també a famílies i a societat en general.

El programa arrencarà a dos quarts de sis de la tarda amb la xerrada 'Com es treballa el malbaratament als centres educatius de l’Alt Urgell' a càrrec de la nutricionista Maria Cerqueda, que presentarà els resultats del curs 2023-24 i les propostes de treball de futur. A continuació, a dos quarts de set, Jordi Tomàs, cuiner i dietista, exposarà propostes pràctiques per prevenir el malbaratament amb una sessió de cuina en directe, i finalment hi haurà un espai de debat i de treball de grup.

El seminari és gratuït i cal fer les inscripcions al correu cauc@cauc.cat. Es comptarà amb servei de guarda d’infants que cal sol·licitar amb el mateix correu electrònic (si no n’hi ha petició, no s’oferirà el servei).

L’acció està organitzada pel Consorci Leader GAL Alt Urgell-Cerdanya i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i compta amb el finançament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i de la Unió Europea, en el marc del projecte de cooperació LEADER GUSTUM .

Mostrar formulari de contacte