Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'AEiG Urgellenc organitza l'Assemblea Ordinària d'agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental

L'AEiG Urgellenc organitza l'Assemblea Ordinària d'agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental

Més de 150 caps d'arreu de la zona han assistit a la reunió, que s'ha complementat amb activitats paral·leles. Hi han col·laborat l'Ajuntament i escoles i entitats locals

L'AEiG Urgellenc ha organitzat l'Assemblea Ordinària d'agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental
L'AEiG Urgellenc ha organitzat l'Assemblea Ordinària d'agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental
15/11/2022 19:40

L’Agrupament Escolta i Guia Urgellenc ha acollit aquest cap de setmana passat l’Assemblea Ordinària 2022-2023 de la Demarcació Nord-Occidental dels Minyons Escoltes de Catalunya. Un total de 155 caps, de tots els agrupament d'aquesta zona hi van assistir.

En el marc de la Festa Major de l’Assemblea, la jornada va començar al matí, a l’Escola Pau Claris, amb una formació per tots els caps (monitors) que comencen, seguida d’un dinar popular que van cuinar infants i famílies de l’Agrupament. Tot seguit es va celebrar el plenari, al Col·legi La Salle, que va tenir com a moderadora una ex-cap de l'antic Cau de la Seu (AEIG Santa Maria d'Urgell), que va tancar portes l'any 1999.

Abans de començar la cercavila d'aquesta Festa Major escolta, els joves i ex-caps de l’agrupament van preparar un bon sopar popular. Els gegants d'arreu de la demarcació s'hi van afegir per aportar gresca i xerinola a la trobada, fins a culminar la cercavila al Poliesportiu.

L’agrupament ha agraït la participació de tots els agrupaments i equips del territori "pel suport i l’ajuda", com també la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu i especialment de l’Àrea d’Esports i de l’Oficina Jove. També hi han col·laborat l’Escola Pau Claris, el Col·legi La Salle, l’Ateneu Alt Urgell i la Llibreria Crítica El Refugi, amb la cessió d’espais o material. Finalment, s'ha esmentat el paper que hi han tingut les famílies, infants i joves i excaps que han participat.

La preparació d'aquesta assemblea ha suposat uns quants mesos de feina per les caps de l'AEIG Urgellenc i per alguns equips de la demarcació. Però ara que ha passat, han expressat la satisfacció perquè "ha sortit molt bé" i perquè "el treball ha donat els seus fruits". A més a més, valoren "molt positivament aquest cap de setmana perquè ha estat un gran espai per visibilitzar el moviment escolta a la Seu".

Mostrar formulari de contacte