Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell organitza el 10è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

La Seu d'Urgell organitza el 10è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

El certamen es podrà veure aquest dissabte a les 10 del matí al camp de terra de l'aparcament Doctor Peiró, tot coincidint amb la Fira de Sant Ermengol

10è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català
10è Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català
17/10/2019 17:35

Aquest dissabte, tot coincidint amb la Fira de Sant Ermengol, se celebrarà a la Seu d'Urgell el Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català, que enguany arriba a la 10a edició. El certamen començarà a les 10 del matí i es podrà veure al camp de terra annex a l'aparcament Doctor Peiró.

El concurs serveix tant per escollir els millors exemplars equins autòctons de l'Alt Urgell com per definir els que representaran la comarca al Concurs Nacional, que organitza la Federació Cavall Pirinenc Català (Februpi), que se celebrarà aquest mes vinent a Puigcerdà. Les categories de la competició són: Sobrany i Sobranya; Terçó i Terçona; Euga i Pollí, i Semental.

Aquest començament de mes ja s'han dut a terme els concursos comarcals del Pallars Jussà i la Val d'Aran, als quals s'hi afegiran els propers caps de setmana els de l'Alt Urgell i de la resta de comarques pirinenques que hi prenen part.

Mostrar formulari de contacte