Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell tramita 47 llicències d'obertura de negocis l'any 2011

La Seu d'Urgell tramita 47 llicències d'obertura de negocis l'any 2011

L’Ajuntament valora la capacitat emprenedora de la ciutat en un context de crisi 30 permisos corresponen a comerços, 11 a bars i restaurants i 6 a activitats amb llicència ambiental
Carrer Major
02/01/2012 16:22

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha gestionat durant l’any 2011 un total de 47 llicències d’obertura per a activitats econòmiques. Tot i la crisi, la ciutat ha registrat una xifra notable de nous projectes endegats.

Concretament, aquest any passat el consistori ha atorgat 30 obertures d'establiments comercials, 11 obertures de bars i restaurants i 6 d’activitats amb llicència ambiental.

En opinió de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, “aquestes dades denoten la capacitat emprenedora de força gent de la Seu que, malgrat les circumstàncies econòmiques complicades, han decidit iniciar un nou projecte de negoci”. Batalla conclou que “cada projecte és bo per la persona que l'impulsa, però també és bo per la dinamització econòmica de la ciutat i per això cal agrair l'empenta que han demostrat".

Les sol•licituds acordades abasten tota mena de sectors de l’economia. S’hi pot trobar, per exemple, comerços d’alimentació, botigues de roba, agències de viatges, oficines bancàries, perruqueries, establiments de música, centres de salut i un local de lloguer i venda de bicicletes elèctriques.

La gran majoria estan ubicats al centre urbà de la Seu. Una desena de les llicències corresponien a canvis de titularitat.

Mostrar formulari de contacte