Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu es prepara per acollir la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut

La Seu es prepara per acollir la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut

L'esdeveniment serà del 23 al 25 d'octubre i agruparà uns 300 professionals La consellera Carme Capdevila encapçala la llista de ponents

Reunió de les àrees de Joventut de Catalunya i Andorra
Reunió de les àrees de Joventut de Catalunya i Andorra
23/09/2008 09:42

La Seu d'Urgell es prepara per acollir d'aquí a un mes la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut. L'elecció de la ciutat la va anunciar ara fa dos mesos el delegat de Joventut a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Satorra, i ara ja té dates. Se celebrarà entre el dijous 23 i el dissabte 25 d'octubre.

La trobada preveu reunir uns 300 professionals vinculats a la creació i gestió de polítiques de joventut arreu de Catalunya, segons ha explicat la regidora de Joventut de la Seu, Mireia Pellicer.

La llista de ponents l'encapçalarà la consellera d'Acció Social de la Generalitat, Carme Capdevila. També es preveu la intervenció, entre d'altres, del president de la Fundació Jaume Bofill, Jordi Sànchez; i del prestigiós analista de participació Marco Marchioni.

L'esdeveniment vol servir per analitzar durant tres dies les actuals necessitats de la gent jove i compartir experiències entre les persones que s'encarreguen de buscar-hi solucions. La inscripció, que és gratuïta, estarà oberta fins una setmana abans.

Mostrar formulari de contacte