Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC assoleix els 45 punts després de guanyar a Ponts (0-2)

La Seu FC assoleix els 45 punts després de guanyar a Ponts (0-2)

Victòria també del Castellciutat amb el Térmens (8-2) i derrotes de l'Organyà amb el Guissona (2-4) i del Nargó a Albesa (2-1). L'Oliana empata amb el Torà (1-1)
11/02/2019 11:50

La Seu FC segueix a prop del liderat de Tercera Catalana gràcies a la nova victòria obtinguda dissabte a Ponts (0-2). Tot i que l'Angulària també va guanyar (0-3 a Rialp), aquest resultat permet a l'equip urgellenc sumar ja 45 punts i mantenir-se en segona posició, a tres punts del primer i un punt per davant del tercer, el Torregrossa (44). El Pobla s'ha situat quart (41).

En el desplaçament a Ponts, La Seu va aprofitar millor les seves oportunitats i es va avançar abans del descans, al minut 38, amb un gol d'Aleix del Águila, mentre que Josep Roelas va completar la feina al 65.

A la mateixa jornada de dissabte, en futbol sala, el Castellciutat va aconseguir un valuós triomf contra el Q2 Consultors Térmens, a qui va superar per un incontestable 8-2, amb 5 gols de Juan Raya i 2 gols de Sergi Palomo. També va marcar Daniel Gonçalves. A la primera part l'equip groc ja guanyava per 4-2. Aquesta victòria permet als alturgellencs pujar fins a la 8a posició de Primera Catalana, amb 16 punts, just per sota del Térmens. El Torrefarrera es manté com a líder de grup, amb 39.

Tornant al futbol, a Segona Catalana, l'Organyà va perdre aquest diumenge amb el Guissona (2-4) i no surt de la zona de descens, on ara ja és cuer (18è) amb 15 punts. Als vint minuts de joc els visitants ja havien fet tres gols i van sentenciar amb el quart, al 56. Robert Vila i Ivan Ferreiro van escurçar distàncies a la part final del partit. També va perdre el Coll de Nargó (2-1), a Albesa, amb gol de David Blanco pels nargonins, que ara són 14ens de Quarta Catalana, amb 17 punts.

De la seva part, l'Oliana va treure un empat (1-1) del duel amb el Torà, amb qui segueix empatat a la classificació de Segona. Xavier Bartolo va empatar al minut 55 el gol dels segarrencs cinc minuts abans. Els arlequinats ocupen la 9a posició, amb 30 punts.