Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC sorprèn el Balaguer (0-3) i s'apropa a la salvació

La Seu FC sorprèn el Balaguer (0-3) i s'apropa a la salvació

També guanyen l'Organyà amb el Tremp (2-1) i el Castellciutat amb el Tàrrega (3-1) Empats de l'Oliana a Agramunt (3-3), del Nargó amb el Clariana (1-1) i també del FS Seu Sport amb el Castellar (4-4). El Sant Ot juvenil venç el Sant Cugat (40-33)
CF Organyà-La Seu 2009-10
26/04/2010 09:31

La jornada de futbol ha deixat un balanç positiu per als equips de l'Alt Urgell. El millor resultat és la victòria (0-3) de La Seu FC al camp del cinquè classificat de Primera, el Balaguer B. Els urgellencs ja havien encarrilat la victòria als 20 minuts amb un gol de Peña i un penal transformat per Aleix, que va rematar la feina amb el tercer gol a l'últim minut. La Seu suma 30 punts i té més a prop la salvació, ja que ara és setzè.

Al mateix grup, l'Organyà manté la pugna pel liderat arran del triomf contra el Tremp per 2-1, amb gols de Carles i Iván. Els ganxos són segons amb 59 punts, un menys que el Borges.

A Segona, el Castellciutat recupera la cinquena posició i ja suma 52 punts després de vèncer el Tàrrega (3-1). L'Oliana va esgarrapar un valuós punt del camp del líder, l'Agramunt, amb un resultat final de 3-3. Els olianes fins i tot van anar per davant al marcador a la segona part. Finalment, a tercera, el Coll de Nargó també va empatar (1-1) amb el Clariana i és sisè, amb 35 punts.

L'empat també ha estat el resultat del Futbol Sala Seu Sport en el partit contra el tercer classificat del seu grup, el Castellar de la Ribera. El duel es va saldar amb un resultat de 4-4 i els urgellencs mantenen un còmode liderat amb 61 punts.

En handbol, els juvenils de l'Opel Rubio Sant Ot han guanyat el Sant Cugat per 40-33, en un partit molt vistós tal com reflecteix el marcador final.