Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu inaugura dues mostres de fotografia vinculades al territori

La Seu inaugura dues mostres de fotografia vinculades al territori

"Meteorologia del Pirineu", d'Albert de Gràcia, s'inaugura aquest divendres, a les 20 hores, a la sala La Cuina "Pobles de l'Alt Urgell", de Leo Abecasis, s'obre al públic dissabte, a les 13 hores, a la sala Sant Domènec
Exposicions fotografia
16/04/2015 14:24

Aquest divendres, 17 d'abril, a les vuit del vespre, tindrà lloc a la sala La Cuina del centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell la inauguració de l'exposició fotogràfica "Meteorologia del Pirineu". Es tracta d'una mostra d'imatges captades per Albert de Gràcia, qui en farà la presentació i explicarà el contingut.

La proposta fotogràfia es podrà visitar fins al 30 d'abril, en dies laborables, de les cinc de la tarda a les nou del vespre. L'entrada és lliure.

L'exposició dedicada als fenòmens meteorològics al Pirineu està organitzada per MeteoPirineus Catalans, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Grup de Recerca de Cerdanya.

Pobles de l'Alt Urgell

D'altra banda, dissabte, 18 d'abril, a les 13 hores, s'inaugurarà a la sala Sant Domènec de la Seu, la mostra "Pobles de l'Alt Urgell", de Leo Abecasis. En l'acte inaugural es projectarà un audiovisual que porta el mateix nom, presentat en l'edició de PICURT de l'any passat.

Pobles de l'Alt Urgell estarà oberta al públic fins al 30 d'abril, dissabte i diumenge de 12 a 14.30 hores, i de 18 a 21.30 hores, mentre que de dilluns a divendres l'horari d'obertura a l públic serà de 18 a 21.30 hores. L'entrada és lliure.

Aquesta exposició compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.