Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza un curs gratuït de cuina ràpida i saludable

La Seu organitza un curs gratuït de cuina ràpida i saludable

La proposta Què us sembla si cuinem?, va a càrrec de Juani Menduiña i Julio Moreno Les classes es faran del 6 al 25 de juliol a la cuina de l'institut Joan Brudieu

Curs de cuina per a joves
Curs de cuina per a joves
27/06/2011 13:58

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, a través del Pla Educatiu d'entorn (PEE) i la Regidoria de la Gent Gran, ha organitzat amb la col·laboració de l'Esplai de la Gent Gran la segona edició del curs gratuït de cuina ràpida i saludable Què us sembla si cuinem?, a càrrec de dos cuiners professionals jubilats: la Juani Menduiña i el Julio Moreno.

El curs està dirigit a persones majors de 16 anys i s'impartirà a la cuina de l'institut Joan Brudieu de la Seu, del 6 al 25 de juliol. Les classes es faran els dies 6, 11, 13, 18, 20 i 25, de les vuit del vespre a les deu de la nit. L'objectiu del curs és el mateix que el de la seva primera edició: que els participants puguin aprendre a confeccionar i cuinar un menú sa, senzill i equilibrat.

Amb l'organització de la segona edició d'aquest curs, l'Ajuntament urgellenc vol promoure activitats intergeneracionals, en què dues persones grans i experimentades en cuina casolana transmetin als urgellencs receptes culinàries bàsiques per portar una dieta equilibrada. A més a més, en aquest curset els participants també aprendran a netejar l'espai per cuinar, així com els aliments imprescindibles que cal tenir en el rebost d'una llar.

Les inscripcions per poder participar en aquest curs es podran fer a partir d'aquest dilluns, 27 de juny i fins a l'1 de juliol a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte