Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza un curs per a tècnics locals de promoció econòmica

La Seu organitza un curs per a tècnics locals de promoció econòmica

Es desenvoluparà aquest mes de juny, cada divendres i dos dissabtes, al Centre Cultural Les Monges

30/05/2007 16:21

Aquest divendres al matí, s’iniciarà a la Seu d'Urgell el curs ‘Eines de l’administració local pel desenvolupament del territori’ que organitza l’Ajuntament de la Seu i el Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (CEDRICAT) amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Es desenvoluparà durant el mes de juny (tots els divendres i dos dissabtes) al centre cultural Les Monges.

El curs s’iniciarà amb la sessió sobre el marc conceptual del desenvolupament econòmic local, a càrrec de Mateo Hernando, responsable de l’Àrea de Desenvolupament Local de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta acció formativa vol donar resposta a la creixent demanda de professionals especialitzats en promoció econòmica. L’objectiu general dels mòduls formatius és oferir una visió transversal i àmplia dels diferents àmbits d’actuació a partir d’un enfocament pràctic. Així, es donarà a conèixer els factors que influeixen en el desenvolupament econòmic local a Catalunya,  els diferents models de desenvolupament segons cada territori, les principals fonts de finançament i les competències i habilitats que ha de tenir l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local. 

El curs està destinat a professionals i tècnics d'aquest àmbit, com també a tècnics de l’administració pública, especialment els agents d’ocupació local que treballen en centres de promoció. També s'ha obert a agents privats o bé diplomats i llicenciats que vulguin especialitzar-se en el desenvolupament local. 

L’Ajuntament de la Seu, el CEDRICAT i el Col.legi de Politòlegs expediran un diploma acreditatiu als inscrits que assisteixin a un mínim del 80% de les sessions formatives.

Mostrar formulari de contacte