Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza un taller de teles acrobàtiques per a nens i adults

La Seu organitza un taller de teles acrobàtiques per a nens i adults

El curs tindrà lloc cada dilluns, del 6 de febrer al 26 de març, a la sala polivalent d'esports de la Seu d'Urgell Es tracta d'una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria
Teles acrobàtiques
24/01/2012 14:03

El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell ha organitzat un taller de teles acrobàtiques dirigit tant a infants a partir de 7 anys com a adults majors de 14 anys. El curs es realitzarà cada dilluns, entre el 6 de febrer i el 26 de març, a la sala polivalent de la zona esportiva.

El taller de teles acrobàtiques o aèries, que anirà a càrrec de Maria Grau, es desenvoluparà en dos torns. El primer torn serà per a nens i nenes a partir dels 7 anys i es realitzarà de les 17.30 a les 19.15 hores. El segon taller, adreçat a joves majors de 14 anys, es farà de les 19.15 a les 21 hores. Els grups tindran de 5 a 8 alumnes cadascun.

Les classes es dividiran en tres parts: una d'escalfament i estiraments; una part pràctica; i una tercera d'estiraments finals.

Per a poder prendre part en aquest taller cal inscriure's al Servei d'Esports. El preu de l'inscripció és de 110 euros. Per a més informació cal trucar al telèfon 973 35 00 10 o enviant un correu electrònic a esports@aj-laseu.cat

Acrobàcies aèries

Les teles acrobàtiques són una disciplina de circ inclosa en la dansa aèria que consta d'una sèrie de moviments i figures, realitzats a certa altura, a través d'una tela elàstica que aguanta el propi pes i el de les caigudes.

Cal remarcar que les teles o "trapezi" també inclouen una part escènica i teatral a l'hora d'actuar. És per això que en les classes, mentre es aquest exercici físic, també s'ensenyaran aspectes de les arts escèniques.

A la tela i al trapezi es treballen capacitats motrius com la força, la flexibilitat i la resistència, a més d'habilitats com l'equilibri i el ritme.

Aquesta activitat es realitza amb mesures de seguretat. És per això que a l'hora d'iniciar-se en la pràctica de les teles acrobàtiques o aèries, els exercicis es realitzen pràcticament a tocar del terra, fins que s'hagi guanyat coneixement de la tela, confiança i consciència del propi cos. A més, es fan servir matalassos per protegir-se de possibles caigudes.

Mostrar formulari de contacte