La Seu presenta el GinFer, el gintònic de l'Alt Urgell
El còctel, amb molta personalitat i caràcter pirinenc, es vol consolidar a les cartes dels establiments de restauració i d'oci nocturn del territori La nova beguda forma part de les activitats del programa nadalenc del Món Màgic de les Muntanyes
Aquest divendres ha tingut lloc a l'hotel El Castell de Castellciutat la presentació del GinFer, el gintònic de l'Alt Urgell, un nou còctel "amb molta personalitat i caràcter" que a partir d'ara podran oferir els establiments de restauració i d'oci nocturn de la Seu d'Urgell i comarca.
El nou gintònic urgellenc s'ha donat a conèixer davant dels diferents professionals de la restauració i la cocteleria de la ciutat. A l'acte hi ha estat present el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jordi Pallarès, i el president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez.
Pallarès ha remarcat que la beguda representa "una proposta diferent, adreçada al públic adult, en el marc del programa nadalenc del Món Màgic de les Muntanyes". I ha afegit: “Esperem que sigui tot un èxit i es consolidi".
Per la seva part, Miquel Àngel Sánchez ha explicat que des de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell s'ha volgut recuperar una fórmula "secreta", i "cedida pels Minairons", per realitzar un gintònic propi. “És el nostre granet de sorra a les activitats de Nadal dirigides al públic adult, que també ajudarà a complementar l'oci nocturn".
GinFer, el gintònic de les nostres muntanyes
El GinFer és un gintònic creat pels experts en cocteleria D Club del Principat d'Andorra. El resultat és un còctel "deliciós amb molta personalitat i caràcter pirinenc, elaborat amb elements naturals del territori i amb una recepta totalment original i secreta". En nas, el gintònic recorda "un bosc feréstec i verd", i en boca "és molt herbaci però equilibrat".
L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell gestiona els ingredients per tal que siguin de la comarca. Els ofereix a tots aquells establiments que estiguin interessats a incloure aquest gintònic pirinenc a les seves cartes, siguin o no socis de l'entitat.
Des de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell se'n recomana un consum responsable.