Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu rebrà 900.000 euros per a la construcció de la piscina coberta

La Seu rebrà 900.000 euros per a la construcció de la piscina coberta

La subvenció l'atorga la Secretaria General de l'Esport a través del Parc del Segre El nou equipament es construirà en un terreny municipal de 6.000 m2 situat al costat de la piscina d'estiu

Piscina Municipal de la Seu
Piscina Municipal de la Seu
02/03/2010 17:40

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aconseguit una subvenció de 900.000 euros per a poder construir la nova piscina coberta. L'ajut econòmic que atorga la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya arribarà a la Seu a través del Parc del Segre, com a centre de tecnificació esportiu.

El nou equipament municipal s'ubicarà al costat de l'actual piscina d'estiu, situada a la zona esportiva, en un terreny de propietat municipal de 6.000 m2. A més de la piscina coberta, també es construiran uns espais polivalents per dur a terme diferents pràctiques esportives, com una sala de fitness i musculació, entre d'altres.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha explicat que la piscina coberta, juntament amb les instal·lacions ja existents, ubicades tant a la zona esportiva municipal com al Parc del Segre, “configuraran una gran aposta d'esports de La Seu d'Urgell, pensada des d'una triple perspectiva: la de l'alta competició i tecnificació esportiva, la del foment de l'esport de base a través dels clubs i les escoles esportives municipals, i la del turisme esportiu”.

Per la seva part, el regidor d'Esports de l'Ajuntament urgellenc, Lluís Biosca, ha recalcat que “amb aquesta subvenció s’inicia, tal i com ja s'havia previst, el darrer gran equipament que culmina l’esforç que ha fet l’Ajuntament del manteniment i millora de les instal·lacions esportives, dotant a la ciutat d’una infraestructura de qualitat que permetrà, per una banda, augmentar el nombre de sales polivalents i la creació d’una sala de musculació municipal i de la pròpia piscina, amb els serveix que pot oferir i, per altra banda, potenciar l’atractiu turístic de la ciutat”.

La inversió total per construir la piscina coberta és d'uns 4,5 milions d'euros. L'Ajuntament urgellenc atorgarà una concessió administrativa, a través de concurs públic, per tal que un empresa concessionària aporti las resta de recursos per a la construcció d'aquest complex esportiu i alhora exploti l'activitat.

Mostrar formulari de contacte