Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu rep un grup de mestres del programa Comenius

La Seu rep un grup de mestres del programa Comenius

El col.legi Pau Claris fa un intercanvi amb tres escoles europees  

Comenius
Comenius
22/10/2008 17:14

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest dimarts mestres d'escoles de França, Itàlia i Irlanda que aquesta setmana es troben a la nostra ciutat portant a terme un intercanvi amb el CEIP Pau Claris dins del programa Comenius de llengua anglesa. L'intercanvi es fa amb l'Escola Primària de Jourgnac (França), la Direzione Didattica Statale de Follonica (Itàlia) i la llar d'infants i escola de primària integrada de Lough View (Irlanda). La visita a l'Ajuntament urgellenc, encapçalada per la directora del CEIP Pau Claris, Lurdes Porta, ha comptat amb dos representants de cadascun dels quatre centres educatius.

El projecte en el qual està treballant el CEIP Pau Claris conjuntament amb aquestes tres escoles europees -sota el lema 'Actuant junts pel futur del món' - té com a objectiu sensibilitzar els alumnes envers la necessitat de poder comptar amb un entorn sostenible. Per això, cada escola farà la seva pròpia diagnosi i reflexionarà sobre com aportar senzilles actuacions per tal de millorar el medi ambient, i per tant, la qualitat de vida de tots. Els nens i les nenes intercanviaran treballs utilitzant la llengua anglesa i la pròpia de cada país.

D'altres objectius d'aquest projecte són que entre les quatres escoles es proposin actuacions per promoure la justícia social, responsabilitzar als alumnes d'aquests centres, els mestres i les famílies del futur d'Europa, des del respecte per les diferents cultures i races. Un altre dels objectius és millorar els resultats educatius en llengua anglesa.

Mostrar formulari de contacte