Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu rep una exposició sobre el fotògraf esportiu Avelino Pi

La Seu rep una exposició sobre el fotògraf esportiu Avelino Pi

El veterà reporter ha cobert tota mena de competicions i ha treballat per al COI La mostra de l'Obra Social 'la Caixa' s'inaugurarà aquest divendres a la Sala de Sant Domènec

06/07/2011 16:20

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, inaugurarà aquest divendres a les vuit del vespre, a la sala de Sant Domènec, l'exposició fotogràfica 'Avelino Pi. Fotografia de l'esport'. La mostra la promou l'Obra Social “la Caixa” i el comissari és Sergi Martín. Es podrà visitar del 8 de juliol al 3 de setembre. L'entrada és gratuïta.

Avelino Pi (Barcelona, 1933) és fotògraf freelance des del final de la dècada de 1960. Ha treballat per a mitjans de comunicació, marques esportives i federacions i fins i tot ha estat fotògraf del Comitè Olímpic Internacional.

La retrospectiva es divideix en cinc grans apartats: l’esport olímpic, el tennis, el futbol, una miscel·lània (amb modalitats com ara golf, boxa, vela i Fórmula 1) i la gent que envolta l’esport, des dels venedors ambulants fins als dirigents. Es completa amb un audiovisual que descobreix la personalitat d’Avelino Pi i mostra diferents aspectes de la seva activitat.

  • Avelino Pi
    Avelino Pi
  • Avelino Pi - Barça
    Avelino Pi - Barça

Mostrar formulari de contacte