Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu repinta novament els passos de vianants

La Seu repinta novament els passos de vianants

L'actuació ja s'ha portat a terme a l'avinguda del Salòria, al carrer Comtat d'Urgell, a l'avinguda del Valira i al carrer Mare Janer La senyalització del ferm urbà es realitza en horari nocturn

Passos de vianants - Repintat 2011
Passos de vianants - Repintat 2011
09/06/2011 17:01

La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell està portant a terme el repintat de tots els passos de vianants de la ciutat, com ja és habitual en aquestes dates. Per a aquesta tasca de senyalització del ferm urbà el consistori urgellenc ha subcontractat l'empresa urgellenca ECO Pintures.

L'actuació de repintat s'allargarà dues setmanes més, tot i que dependrà de la climatologia. De moment, ja s'han repassat tots els passos de vianants de l'avinguda del Salòria, del carrer Comtat d'Urgell, de l'avinguda del Valira i del carrer Mare Janer, entre d'altres.

Com a novetat d'enguany, cal destacar que les tasques de repintat dels passos de vianants es realitzen en horari nocturn, de les 10 de la nit a les 8 del matí, amb l'objectiu de no tallar el trànsit de vehicles pels carrers afectats i per agilitzar la feina dels operaris.

Aquesta actuació té un cost de 8.000 euros, pel que fa a la mà d'obra. La pintura que s'utilitzarà costarà 8.600 euros més.

Mostrar formulari de contacte